Új hozzászólás Aktív témák

  • st6969

    őstag

    Kenyérsütő: számomra a jó kenyér az olyan, hogy amikor felszelem, akkor szinte pattognak szanaszét a ropogós héjának darabjai, miközben a belseje finom puha.
    A kényelem miatt (milyen jó lenne arra ébredni, hogy elkészült a friss, illatos ropogós kenyér) gondolkodtam én is kenyérsütő gépben, ezért meglátogattam egy fórumot (nem emlékszem, talán az indexen), ahol közölték, hogy ja, olyan ropogós fehér kenyérre ne is számítsak, amit a pékségekből megszoktam, még csak meg sem közelíti azt az állagot, inkább ilyen morzsálódós külső héja van. Ellenben tudom, mi van benne, ezer félét süthetek, ilyen magvas, meg olyan...Megértem, akinek ez utóbbi fontos, és elfogadom. Nálam viszont emiatt kiesett (és a kenyér formája sem tetszik). Az én ismerősi körömben is hamar porfogó lett belőle.

Új hozzászólás Aktív témák