Új hozzászólás Aktív témák

  • Gömbike

    senior tag

    válasz Brandynew #79188 üzenetére

    Ez nagyon huncut kérdés.

    A saját háztartásunk szerint!!! pl. a bőrös malachús az airfryerben sokkal jobb végeredmény tekintetében.

    De ezt arra alapozom, hogy van egy alap gorenje hőlég keveréses kombi tűzhelyünk. Egy jó kuponnal vettünk egy Philips airfryrert. Ahhoz vettünk gyári “tepsit”, nos nem lehet összehasonlítani a hőléges sütőben készülttel, mert belül puha, kívül ropogós, de ez nem szlogen akart lenni, ennyivel jobb a végeredmény.

    Most vettünk egy gőzsütőt

    Abban nem próbáltuk még, de nyílván szebb kérget fog kapni a hús.

    Tehát az eredeti kérdésedre visszatérve: az alap hőléges sütőnél jobb eredményt fogsz kapni, de kellenek a sütéshez a kiegészítők, [link] ha nem csak sült krumplit és csirkeszárnyat akarsz sütni.

    Rendeltünk kínából kilukasztott méretre vágott zsírpapírt, amit használva simán süthetsz előre pácolt húsokat, fagyasztott péksütit, stb, stb.

Új hozzászólás Aktív témák