Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz vicze #109768 üzenetére

    Végül is itt van előttem 7 generációnyi gép, köztük ez is.

    Mi rohadt nagy asztalod lehet és milyen sokat kell porolnod, tyí :K Előttem csak egy T60 flexi van és a maradék ebédem. Csóriság van.

    Továbbra se szolgáltál konkrétummal... Nem látom a linken a 2 generációval régebbi jobban teljesít mantrát.

    Ja, hogy a lemez beakadt és így ugrálsz több száz hsz.-t ide-oda, hogy legyen kapaszkodó? :DDD
    Elmondtam és ismét: marhára nem érdekel te mit hiszel, én letoltam 2 projektet Pr-ban, a stopper meg kiköpte az eredményt. Majd gyártok neked róla Excelt is. Hogyne, sőt, ezüsttálcán viszem be kinyomtatva. Engedd el szépen.

    Vissza a jelenbe: Arról van szó, hogy a drága tulaj ha a gépére ráküldi a grafikailag intenzív progit, kifekszik, mint a sz@r egy idő után. Jól látod a linket, kezded összerakni a kirakót, igen, a turbo lesz az, ami első körben OFF-os és emiatt csökken a póver. És onnan még 1-2 lépcső és megérkezünk oda, ahol ő most tart, vagyis a gatya és ingadozó teljesítményhez, amit megfelelő teljesítmény és hőlimittel lehetne kontrollálni meg egy rendes hűtővel és venti profillal.

    Mondok vad dolgot: egyik tulaj a 650k-s ROG gépén észlelt hasonló dolgokat. Mit ad Isten, mivel ellentétben az "x %-al gyorsabb meg a táblázatot linkelem és majd megjavul biztosan" jellegű kollégákkal ellentétben mi nem keresünk/tünk pénzt ilyesmivel, így egyeztetve az úriemberrel a legcombosabb hővezető párnák és paszta alkalmazásával nem csak a VGA tudott majdnem max órajelen menni a CPU terheléssel párhuzamosan, hanem a proci is virgoncabb lett, simán tartotta a maximális base órajelet minden magon. De legközelebb majd elmondom neki, hogy nem ez a gond, örüljön, mert amúgy 40 generációval ezelőtt meg lyukkártya volt.

    Mit kéne lássak a linken, hogy 5%-ot csökken a CPU teljesítmény miután kilép a turbóból? :U

    Azt kéne. Ja. És akkor kis logikával megküldeni, hogy vajon mi a kövi lépcsőfok ha tovább forszírozod a tesztet. Más kérdés, hogy hát igen, 5%-ot ér az egész show... ciki.

    Ja hogy 30%-kal gyorsabb 7gen-hez képest tök lényegtelen végül is, ami dettó ugyanezt csinálja.

    Ha az előző sz@r volt és ez is sz@r, akkor végül is legitimálja az utóbbi az előbbit, ha azért kicsit mégis jobb bizonyos helyzetekben. Tudunk mutatni olyat, ahol 30% a plusz? Sirály, mehet a menet. Hogy ez nem tartós, sőt? Ja, hát ezt nem kell tudnia senkinek ;] Majd jön 1-2 patch és ez is nullás lesz és akkor lesz új link gondolom :DDD

    Azt hogy számodra újdonság a turbó órajel és az alap órajel fogalmak, megint más dolog.

    Igen, mikor az Intel tartotta azt a techdayt az első genes i proccokhoz, akkor bealudtam és utána úgy húztam le fél évtizedet a frontvonalban, hogy újdonság volt minden nap és mint a Mementoban, úgy rakom össze újra és újra ezt a 2 dolgot. De milyen jól titkoltam, nem? Most meg lerántottad a leplet :))

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák