PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
Fototrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Czmorek
üzenetére
A víz miatt olyan fényes, azóta már nem ilyen

#6583 jokeph: Sajna a kókányolt (de egyébként hatásos) vízhűtésredszerem pont a proci résznél kezdett el kicsit ereszteni, és hát befolyt a socketbe, meg kicsit köre. Onnan jöttem rá, hogy valami nem okés hogy kb semmi nem akart működni, két ram slot már nem is látta a ramokat, kékhalál, stb
Nem próbáltam meg még beindítani, majd holnap sort kerítek rá. De semmi égés vagy ilyenek nem található sehol (azon csodálkozom mondjuk, hogy nem szólt el
).
A kivett CPU pedig így nézett ki!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Intel I5-8400 / 8400T / Akciós!
- Intel Core i9 11900
- AMD Phenom II X6 1090T Black Edition Hatmagos AM3 processzor, + CPU hűtő
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem próbáltam meg még beindítani, majd holnap sort kerítek rá. De semmi égés vagy ilyenek nem található sehol (azon csodálkozom mondjuk, hogy nem szólt el
).
rup1u5