Új hozzászólás Aktív témák

  • rastacsz

    tag

    válasz roBEEsz #116312 üzenetére

    Megveszed a kávét. Simítózáras zacsiba bevágod. És vagy berakod a hűtő azon rekeszébe, ami nincs nyitogatva, vagy a fagyasztóba.
    Fa bontod a csomagot, akkor a már fél-egy napja szobahőn (vagy azon a hőmérsékleten, ahol a megkezdett zacsi van, míg el nem fogy) tartod, bontás nélkül. Különben a pára a hideg szemeken lecsapódik. Rosszabb esetben megszívja magát és te is megszívod, betapad a kések közé. (been there done that)
    Ha kivetted a hűtőből /fagyasztóból, már nem megy vissza.
    Nem nyomkodjuk ki a "levegőt", a zacskóban más a kávét körülvevő gáz összetétele, mint a zacsin kívül. Kinyomkodás majdnem olyan nyerő, mint a kiöntve, egy nyitott tálban tárolni.
    Fagyasztás után páran arról számoltak be, hogy gyorsabban tud dögleni a kávé, de ez nem tudom, volt-e dupla csomag tesztelve.

    @this_is_why
    Miért akarsz elkölteni sok pénzt, hogy utána vegyél egy használt, jobb őrlőt, olcsóbban, ezeket pedig nagy(obb) bukóval eladd? De kinek mi...

    @PeterAgos
    Igen, erre kiváló egy nagyon másmilyen csomag kávét tartani, ami arcon tud csapni. (pl nekem van egy alza, ami nem jött be, vmiért eléggé sötétre pörkölték és a füstös ízek dominálnak erősen)

    [ Szerkesztve ]

    There are 2 types of people in this world. Avoid them both.

Új hozzászólás Aktív témák