-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda-
őstag
válasz Szyszko #28928 üzenetére
A hő kérdése egyszerű, nézd a cremát.
Ha van benne egy jellegzetes fekete repedés akkor megégett, ez tisztán látható pár másodperc után.
Ha sötét barna,akkor menj lejjebb a hőmérséklettel max két fokokkal.
Ha azt látod,hogy világos a crema, szinte krém színű (automatáknál rengetegszer ilyen) az azt jelenti,hogy kevés volt a hő.
A csatornásodás a rossz tömörítéstől van. Ilyenkor egy pici lyukon átfolyik a víz a kávépogácsán.Ez a 18gramm mennyire telíti meg a szűrőt ezzel a kávéval?
Ha hamar szőkül, vizesedik,akkor tegyél bele többet, 20grammot.[ Szerkesztve ]
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs