Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz fragola.6035 #29011 üzenetére

    jól tetted, jó is, megfordítottam, a másik fele még szűz, most szépen zár

    ma rögtönzött vendégség volt nálunk, úgyhogy picit hajtottam a gépet. mit ne mondjak, jónak tűnik, a kávék tök rendben voltak még ezzel a szar "vendéglátós duplaszűrővel" és a vicctamperrel is. a silvano kremásabb, de rosszabb kávét adott.

    viszont egy akkora kreténségét is megtapasztaltam a gépnek, amiért szívesen pofánverném, aki kitalálta. a csepptálca egy elég sunyi, chuck norris-os mozdulattal tehető csak be a helyére (és vehető ki onnan). nehéz elmagyarázni, de a lényeg, hogy meg kell dönteni a gép felé, benyomni, aztán a végén lenyomni. mert hogy a tálca egy kis csőrrel rendelkezik a hátulján, az áll így be a háromjáratú alá. amikor először konstatáltam ezt, az első gondolatom az volt, hogy bázz, amikor majd a teli tálcát ki akarom venni, nehéz lesz nem beleönteni az egészet a gépbe. na, ezzel a tudással felvértezve, rohadt mód óvatoskodva is sikerült, elsőre. :W

    ami a designt illeti: igen, a fej műanyagburkolata ronda. a giotto bfc nem ronda, hanem hivalkodó, csilivili, fukszos-aranyláncos. ez viszont egész egyszerűen ronda. maga a gép nekem tetszik, mert nem olyan hivalkodó, formára is jó, de a fej szörnyű. meg a poti mellette, az is. meg a gombok sem túl szépek. összességében viszont tetszik, hogy inkább néz ki egy olcsó gépnek, míg a giotto a legtöbb e61-es gép tízezer méterről ordítja, hogy drága vagyok.

    és amúgy a silvano is q ronda szerintem :DDD

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák