Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    Buhh... majd másfél hónap kihagyás után több mint 2600 hozzászólás, ... Kicsit mintha aktívabb lenne a topic, nem volt könnyű végigolvasni. De feltetem magamnak, hogy addig nem rendelhetek újabb adag Paljoc kávét, míg a végére nem érek, így kicsit versenyfutás volt az idővel. :)
    Meg kell mondjam, a frissen pörkölt kávé magához láncolt. Számomra, mint nem régi "megtért" -nek, egész különleges élményeket adott. A család is rájárt, a feleségem főleg a JM -et szerette, nekem inkább az AI, de leginkább az Etiop Sidamo jött be, A Kenyát sajnos ritkán sikerült eltalálni, sőt néha egész savanyúra sikeredett, de érdekes módon ez is hiányzik...
    Múlt héten kifogytam, gyorsan vettem egy Pellini -t ideiglenes pótlásnak, de sajnos valami nem kerek vele. Az OK, hogy nincs sok crema (100%A), de az ízét sem tudom eltallálni, emellett a csapolás kezdetekor fekete, azután gyorsan szőkül (duplákat csapolok, ez is közrejátszhat). Mintha döglődne, pedig a legkésőbbi lejáratút (valamikor 2014 közepe?) hoztam el. Szerencsére csak fél kiló, gyorsan elfogy. Talán megpróbálok emelni a hőfokon.
    Szóval vissza a friss pörikhez, abban nem lehet csalódni...

Új hozzászólás Aktív témák