Új hozzászólás Aktív témák

  • flash-

    veterán

    üdv

    olvasgattam presszókávé főzés után, több cikk is van ami az átfolyás idejéből következtet a minőségre...
    de az egységeknél már elvesztem(valahol írják hogy ez két kávénál értendő..)

    lemértem:
    1 kávét főztem(két adagolócsőből folyt ki) , 51gramm jött ki pont 30 másodperc alatt( a legelső csepptől mértem az utolsó cseppekig)

    ez így akkor jónak számít? vagy nem? :)
    (egy helyen leírásba még a folyás vastagságát is emlitik, nem találom a cikket, nagyon jó irás volt..mindensetre most ez nagyon vékonyan folyik, sötétbarnásan de így a crema nem világos ellentétben a korábbi kávnénál aminél először normál barnán folyt, a végén fehéren, és a crema is fehéres lett.. avx eddig nagyon jóóó!!)

    finom is az avx, bár az alja az utolsó korty után keserűbb volt... ez természetes? fel kellene keverni?(akkor is ha nem adok hozzá semmit?)

    [ Szerkesztve ]

    "Embrace our fellow man, no longer vilified"

Új hozzászólás Aktív témák