-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
And06
aktív tag
megszaglásztam a zacskót nyitáskor, és tulajdonképpen már akkor is ilyen illata van
a jó lefolyás megvan, de a crema szine világos, pedig már igy sincs alacsonyan a hőfok. Holnap kipróbálom picit magasabb hőfokon, ha az nem segit, akkor vissza és a mostani 19gramm helyett 20grammos adag. (vicces, hogy ezeknél a világos pörköléseknél 20grammal lesz tele a szürő, az olaszos blendeknél meg 18al) Utána jön az LM szimpla, 13grammal telibe, aztán 9g középre. Mire ez mind meglesz, elfogy a zacskó kemény dió ez a kávé ivás -
bbuffy
senior tag
-
HÁZIGAZDA
kíváncsi vagyok nagyon
sajnos jánostól mindig nagyobb adagokban (igazából túl nagy adagokban) rendelek a posta miatt, és ilyenkor türelmetlen vagyok, már kipróbálnék mindenféle mást is. az sem segít, hogy nóra kipontozódott és egyedül nyomom
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
And06
aktív tag
kipróbáltam ezt az olasz cuccot amit küldtél. Őrléskor az illata finom kakaós mogyorós. Az asszony szerint, a kókuszgolyó kekszes-kakaós alapjára hasonlit. Sajnos mintha le lenne dögölve a kávé, púderré kell őrőlni, és majd 13grammos szimplával is feketén indul meg, és csak későn krémesedik be. Mivel limitált a minta, a normál lefolyást céloztam meg, közepesen alacsony hővel, ezt sikerült is elérni. Crema szine alapján jó lett. Ennyi rizsa után a lényeg: jelentem én és a robuszta nem vagyunk kompatibilisek Sajnos ezt a kávét is émelyitően keserünek éreztük, kár pedig amikor a kesere elmúlt, megjelent az áhitott kakaós kekszes iz.
-
tariattila
veterán
a szomszédokra se gondolsz?
lehet megnyalták volna mind a tíz ujjadat ha átdobod nekik...vagy már azok is csak a Te cuccaidon vannak erős függőségben?
mondjuk kíváncsi lennék egy ilyen kávéra ha rápörkölnél, hogy szabadulnak-e fel benne 'dolgok' ..
vannak sejtéseim...[ Szerkesztve ]
-
bbuffy
senior tag
-
Toobee
veterán
Most betankoltam én is innen onnan, de ha apad a készlet, akkor mindenképp megkóstolom az új blendjeidet! Ma szeretném bontani a 9.22-i pörkölésű Monterosa Sidamo-t, ennek annyi a különlegessége, hogy ezt nem eladásra csinálják Csabáék, hanem maguknak, de valahogy szóba került, mikor beszéltünk és azonnal lecsaptam egy zacsira...aztán meg egy adag kávéra is
https://barbieripnk.hu/
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen