-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
And06
aktív tag
válasz Bazsee71 #53910 üzenetére
annyi értelme van, hogy ha "önthető" habot tud a barista, akkor az jó minőségü lesz, és nem tojáshab keménységü vagy csak meleg tej.
az olaszoknál többször láttam olyat, hogy csak beállitják az edényt a gőzcsap alá, ráhúzzák maxra a gőzt, közben meg mennek mást csinálni. ja és simán rátöltenek a már 20x felgőzölt tejre, amit szintén nem kéne...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest