-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HÁZIGAZDA
nekem is román van, nincs azzal semmi gond, az biztos nem oka semminek. elég durva az őrlemény? brikka nem szereti a túl finomat. mi is harióval etettük legutóbb, de fogalmam sincs, hogy az abszolút skálán hol volt a beállítás, mert pár főzet után álltunk be vele.
pontosan tartsd be a vízmennyiséget, illetve mi úgy szoktuk, hogy külön felforralunk vizet és azt tesszük bele, hogy minél kevesebbet legyen a "tűzön". ahol egyébként nagy teljesítményen küldjük, aztán amikor pukkan és jön a hab, rögtön levesszük, így a habos rész nagyja már úgy jön ki, hogy nincs is a főzőlapon a brikka.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
enterlaci
senior tag
Szia!
Én is azt mondom amit előttem, a zőrleménytől nagyon függ hogy sikerül-e a crema szerű hab. Illetve valahogy kell egy-két alkalom mire rááll az ember keze az egészre. Én napi szinten használok Brikkát is, mrt itt a cégnél mással nemigen tudok kvz-ni.Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen