Új hozzászólás Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz sanzi89 #13993 üzenetére

    "mivel lehetne ezt az egyik oldalra "húzást" pontosan beállítani?"
    Centrírozó állvány a neve. ;) Csinálj egyet ha akarsz foglalkozni ezzel a fűzögetéssel otthon. Egyébként a hátsó kereket a vázhoz kell nézni hogy középütt van-e, el lehet vele szórakozni mire tökéletesen középen lesz (főleg ha nem pontosan voltak sablonozva a hegesztéskor a csövek..), a legtöbb gyárilag összeszerelt bicikliben nem szokott tökéletesen középen lenni a felni, valamint sok műhely se igényes erre sajnos.
    Ki kell számolni hogy mekkora küllő kell bele és azzal kell befűzni. Ha olyan az agy mint a sematikus ábrán, hogy a bal küllőperem sokkal nagyobb, akkor lehet hogy jó lesz azonos méretű küllővel.

    Az baj ha jön belőle a rozsdás trutyi, akkor annyira beázott, hogy a rugó rohad benne.. jó lenne azt is kiszedni, de ahhoz alulról nem nagyon lehet hozzáférni ezekhez, úgyhogy kell hozzá egy suntour műanyag kulcs, hogy felülről megbontsd, mással ne állj neki mert csak szétcseszed. Az lenne a precíz ha le tudnád zárni a rozsdát a rugón, de az is jó ha valami csapágy zsírral átkened a letisztított rugót.
    Szerintem tuti hogy műanyag perselyes, szóval mehet a szilikon.
    Napi 30km az nagyon sok egy teleszkópnak, ennyi km-t használva rendszeres karbantartás szükséges, főleg ha nem csak száraz időben mész.
    Ezeket a teleszkópokat is érdemes szervizelni, mert egyszerűen szétszedhetők, és az ő élettartamuk is megsokszorozható ezzel. Az én suntour ncx trekking telóm 9600 at ment el úgy, hogy nem kopott ki a persely és a fekete becsúszó sem kopott meg, és egész szépen mozgott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák