Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz varsam #224001 üzenetére

    Kár, hogy valszeg visszalépés lenne, mert drótos, nem tubeless ready, nehéz, lehet az anyagkeverék is gyengébb (attól függ, hogy milyen Nobby az a Nobby) és a középső sűrű futófelületnek háta valamivel talán jobban gurul aszfalton, de nem sokkal, mert "montis" szélességben szinte ugyanolyan agresszív, mint a Nobby Nic. Többet elhasználtam mindkettőből, tapasztalatból mondom. Egy kép, az első Forekaster, második Smart Sam, harmadik Nobby Nic:

    Ezek közül a Forekastert a legsimább érzés aszfalton hajtani, száraz terepen a legjobb, a Smart Sam, Nobby kb. egy kutya, csak a Nobby picivel jobban ráz és vannak belőle felsőbb kategóriás modellek is oldalfal védelemmel, puhább anyagkeverékkel, a Smart Sam szigorúan alsó liga. Kár, mert amúgy ezzel a mintázattal lenne potenciál benne.

    #224002 andrisbandi: igen, a Forekaster is kicsit ilyen csapott nyílszerű mintázat a Nobbyhoz viszonyítva, valszeg ezért csendesebb, nem ráz annyira és száraz terepen jobban is tapad. A Nobbyt inkább tavasszal-ősszel sárban szerettem, meg hóban sem rossz. De poros nyomvájúkon akkorát lehet esni vele, hogy az kész művészet :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák