Új hozzászólás Aktív témák

  • deny330

    aktív tag

    válasz sebgutkopf #227552 üzenetére

    Köszi! Mindenképp hozom majd a pornós képeket róla, csak egyelőre használni akartam, nem körbe fotózni. :D

    A felsoroltak közül mindegyik igaz. Az eddigi pálya, amin sokat tekertem, most egyenesen unalmasnak tűnik. Rövid, nem túl gyors, eléggé kevés a feature, és állandóan vissza kell tolni a cajgát azért a kb 2 perc élményért. Pont az előző hozzászólásomban említett haveromnak meséltem, hogy örülök, hogy nem vettem végül super enduro/Downhill kerót, mert egyszerűen itthon nincs értelme. Ahova pedig kellene a 200mm rugóút, mert teszem azt a 160/170mm kevés, ott eleve valszeg mi amatőrök le sem merünk jönni már.

    Majd mesélj milyen volt, kíváncsi vagyok mik a tapasztalatok. Nekem ott a pályák teljesen ismeretlenek.
    Pump tracket javasoltam neki, mivel flow trail-t a környéken egyikünk sem ismer. A pumpálgatás nekem is jól jött Saalbachban, illetve picit rá lehet gyúrni a kanyarodásra, kisebb ugrásokra ha van mersze az embernek.
    Az a fajta bevállalósság aminek általában kórház a vége, azt már inkább hülyeségnek nevezném. Saalbachba indulás előtt megfogadtam, hogy én is csak olyat csinálok, amit már úgy érzek, hogy menne, és nem tiltakozik ellene mindenem, vagy tudom, hogyha el is esek, valszeg nem lesz belőle komolyabb sérülés. Az asztalos ugrókat ezért is mertem gyakorolni pl, illetve kisebb dropokat.

Új hozzászólás Aktív témák