Új hozzászólás Aktív témák

  • Most biztos nem leszek itt népszerű de szerintem a linux is és a windows is jó a maga módján. Nyilván az, hogy kinek melyik az ideális az elsősorban függhet a felhasználás módjától a használt és kedvelt programoktól stb. meg ugye a felhasználó tapasztalataitól is.

    Én windowst és linuxot is használok de az ablakossal sem volt semmi komoly problémám, évek óta. A sokat emlegetett "kékhalál" pl. tudtommal már nem is létezik. Én legalább is úgy 10 éve nem találkoztam vele......
    Ami a windowsban bosszantó az a terjeszkedése. Feltelepíted 25-30 giga, (már az is sok) és kicsit nem figyelsz, két hónap múlva már 50-60. Ezzel egyenes arányosan lassul is észrevételem szerint. Szóval mindig törölgetni kell, karbantartani és reménykedni, hogy ne nyelj be egy vírust.

    A linux az egy más világ........ Gyors, logikus, "gógyis" rendszer de némi ráhangolódást, tanulást, megkövetelnek még a legpopulárisabb, disztrók is. Napról napra csökken, azon programok, játékok listája amit így vagy úgy nem lehet futtatni linuxon, ebben és a felhasználó barát rendszerben fényéveket fejlődött a pingvin, pár év alatt. De MINDEN máig nem megy rajta de persze nem is ez a célja. Más rendszer, más programok.
    Szóval ez is az is jó és pl. az én felfogásom szerint nem kell senkit a "másik" rendszer használatára biztatni ha ő elégedett a sajátjával.

    terveztem ezzel kapcsolatban egy videót is, nem tudom valaha elkészül e......

    Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

Új hozzászólás Aktív témák