Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz st3v3np3t3r #37146 üzenetére

    Ha annyira kezdőt akarsz, akkor mondtuk, bármilyen gép, amiben pcie foglalat van, egy bármilyen gpu bele, és ismerd ki, ismerd meg a bányász létet. Nem tudunk olyan kifejezett listát összeállitani, amire te gondolsz, mert ez a piac nem igy működik jelenleg. Pl ma reggel volt olyan pont, hogy az eddig összebányászott coinjaim épp csak annyit értek, amennyi a Vega ára volt, Most már megint ott vagyok, hogy mindkét kártya ára benne van, s még marad is egy kicsi, de pl fél órával ezelőtt meg pl kellemesebb volt az összeg, ahogy kinéztek a dolgok. Ha nem figyelted meg eddig, akkor: itt mindenki az aktuális alpján pl az alkatrészek megvásárlása alapján plusz a jósgömb igénybevételével próbál megjósolni egy jövőképet. Nincs olyan, hogy valami fixen ennyit, vagy annyit fog hozni, sőt, ahogy haladunk előre, ugyanaz a config, iszonyatosan tud ingadozni.

    Legegyszerűbb lenne, ha végre felvakarnád magad whattomine.com-ra, és megnéznéd az aktuális összegeket, trendeket, mik voltak, hogy voltak, fellépsz exchange-kre, pl poloniex, bitstamp, és trendeket lesel, stb. HJa, hogy ez már egyből túl sok?

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák