Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd_R+
őstag
idő közben kiderült hogy szépség hibás és recseg a hangja is .. igy kihagytam

de köszi a választ

-
dvd_R+
őstag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem eme Z-5300 hangfallal kapcs hogy mit is tud ? érdemes e meg venni ? 22-3 ezer forintért jutnék hozzá makulátlan állapotu elvileg hibátlan belsö sose volt szétszedve javítva 1éves tudomásom szerint
de amiért nyitottam ezt a topicot az az hogy néztem és ez elvileg 2005 ös gyártású és van ebből egy E verzió is Z-5300E nem tudom mi a külömbség a kettő közt ha valaki tudna segíteni azt meg köszönném
másrészt azt sem tudom h mit tud mert én eddig egy X-530 logitech hangfalat akartam venni ami boltba kb ilyen árban mozog mint amennyiért ehez a z-5300 hoz jutnék érdemes meg venni vagy már elavult esetleg mást ajanlottok ?
Új hozzászólás Aktív témák
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Lexus, Toyota topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED TV topic
- Android játékok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Robogó, kismotor
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest