Új hozzászólás Aktív témák

• raskolnikoff

őstag

Rég nem írtam ide :P

Nos hát az van hogy a jövőre gondolva beruháztam egy w10-re (bár gyűlölöm, de előre gondolkodtam azokra az időkre amikor más nem lesz majd jó, occsóér, na mindegy is), tehát raktam egy teszt systemet. A kártyámat sajnos nem látja. Akármelyik drivert, meg solution packot rakom fel az x-fi xtremegamerhez... Emlékszem hogy a win7 alá is már eléggé problémás volt a karimnak a drivere, valamiért a 8.1 alatt meg tökéletes (nem dobja el, nem fagyogat stb.).

Kérdés/probléma adott, le kéne cserélni a 10 éves kártyámat egyszercsak. Körülnéztem mi a helyzet hangkari fronton, vannak-e újak.

Namármost a kártyák nagy része még mindig a Vistával való kompitibilitással dicsekszik :C (mind ASUS és Creative), 40ezreset meg nem akarnék venni - de hát a Z-hez meg kéne valami, és azt se bánnám ha lenne dedikált mikrofonbemenetem (ezen sajna nincs), koax is netán, meg optikai...

Ki mit használ w10 alatt, ha egyáltalán bárki használ w10-et? Sokan panaszkodnak hogy romlik a hangminőség win xp óta. Ez is érthetetlen.

Köszi az infókat.

Új hozzászólás Aktív témák