Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
geotigris9
üzenetére
Én is már ha 3 sornál többet Írok, ctrl+a ctrl+c-zek végig, mert nem egyszer jártam Így.
-
X Factor
addikt
válasz
zitromz
üzenetére
Van a géped, az HDMI kábelen keresztül digitális jelként a képet és a hangot is továbbítja a TV-nek.
A TV megjeleníti a kapot anyagot,hang esetén meg választhatsz h. milyen kimeneti dologra küldje rá, ha nincs semmi rákötve akkor alapértelmezett esetben a tv hangszoróin megy, de amennyiben a TV optikai hangkimenetére rávan kötve valami, így minden hang amit a TV adna ki, továbbítható egy külső egység felé.
Ebben az esetben a z5500-nek.
-
X Factor
addikt
válasz
vargapdavid
üzenetére
Például Ő.

-
X Factor
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Játékhoz is analóg kell.
-
X Factor
addikt
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
xtreme musicom van a z5500 mellé. Ezen nincs se optikai se coax kimenet, bevan analógon kötve, marad egy lyuk ami mikrofon kimenet, ezt nem lehet átállítani h. dig kimenet legyen és egy jack.toslink átalaítóval összekötni a logival? Ha lehet , akkor hogyan?
-
X Factor
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Azt tegyük hozzá, h. gondolom áruházakban hallgattad és ott azért a kiállítási darab sajnos sokszor a hibás darabokból kerül ki.
-
X Factor
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Szerintme optikai jobb, de konkrét indoklást ne várj

-
X Factor
addikt
Auzentech Filmezésre, zenére talán vmivel jobb, de tudtommal azon is xi-fi lapka van, de lehet h. ez csak egyes típúsokra igaz. Music és Gamer között érdemi különbség nincs gameren van 2 mega x ram és másképp gyártják a nyákot. Audigy2 zs meg gyengébb a többinél.
Kábel jó a gyári is, én azt javasolnám h. használtan vegyél egy xi-fi xtreme musicot vagy gamert.
-
X Factor
addikt
Akkor nincs digi menet, hacsak az egyik 3.5" jack-et nem lehet digitális kimenetre átállítani a realtek kezelőpultjából.
Én itt fogok optikai kábelt venni kb 3k egy méter, vmi márkásat mert asszondják a nagyokosok h. a 400ft-os kínai vékony felejtős.
Optikai vs Coax-ról megoszlanak a vélemények, de szerintem normál fül a kettő bekötés között nem fog különbséget hallani.
Nálad egyébként is csak optikai játszik, amennyiben vmelyik jack átállítható digitális kimenetre, ezesetben olyan kábelt keres ami TOS-Mini néven lesz feltüntetve és vmi K**** márka név alatt, az oldalon amit linkeltem.
Kis zöld izé Hát te is annyit gépeltél már nekem, gondoltam besegítek

-
X Factor
addikt
Kapsz majd kábelt hozzá, mind a 2 végén 3-3 db jack dugó lesz, 3 bemegye a gépbe (frontok,hátsók, center/sub), másik 3 a sound touchba, digitálisan összeleht kötni optikai kábellel illetve coax-al, ebben az esteben ez van rádugva a gépre, a másik vége pedig a sountouch megfelelő aljzatába.
Fentebb vannak képek linkelve nézd meg

-
-
X Factor
addikt
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Bp-i vagyok, szal tuti kapni vhol, csak sajna megin suli és így nem tudok keresgélni, csak ha már konkrétan van egy hely, akkor elugrom oda.
-
X Factor
addikt
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Ilyen
Kábelt kapok saturnaban vagy media marktban is? Mert néztem a csatlakozok.hu-n is de 2szer annyi a szállítás mint a vételár... -
X Factor
addikt
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Gondolom a kettő között, van ám különbség, szal majd digitálisan is rákötöm, annyi h. akkor pontosna mit is vegyek? Gépbe be megy jack, és mi jön ki a túl oldalt a kábelen?
-
X Factor
addikt
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Nekem gépre 6ch directen van rá kötve, xi-fi xtrem musicon se coax, se optikai, nálam nem is lehet dts-t akkor elő varázsolni filmek alatt? Csak mert anno vhol ovlastam h. játékok miatt jobb az analóg bekötés, mint a digitális, csak már fogalmam sincs h. miért

-
X Factor
addikt
Sziasztok, help kéne, mp3at hallgatok winamppal bevan kapcsolva sound touchon pl2 music. Mégis ha megtekerema rendszert hallom h. vmia szatelitekkel nem stimmel, közel veszema fülemhez és abból is akar jönni a mély hang, csak ugye mély az nincs benne, emiatt ott picit rezonál vagy a franc tudja minek hívják, ez mitől lehet?
-
X Factor
addikt
Na nekem is megjött ma reggel, xtreme music hajt, az én szívemet meg az adrenalin pumpállja, beteg ember volt és sátáni erő ihlete aki ezt a rendszert megalkotta, 12nm-en hasznalom, kedden jön uj moncsi, akkor majd a komplett lenredezesrol rakok fel képeket, egyelőre keméyn 2 kockan jaratom a cuccot miota megjött néha emg beltekerek h. mit is tud, de ezt szavakkal nem lehet leirni, hallgattam flac-ot rajta, üt. frenc kiss fm rádiót hallgatok, alapból 128 kbps, hát nem egy egetrengető minőség DE a crystalizer meg a cmss olyan hangot facsar kibelőle h. uuuuuu....
Ha a mámorból még valaha magamhoz térek jelentkezem.
-
X Factor
addikt
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Juhu sikerült 70.900árt venni, holnap, vagy pénteken már szállítják is.

-
X Factor
addikt
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ

-
X Factor
addikt
Sziasztok ismerősőm és én is most hétvégén veszünk ilyen hangfalrendszert és a következő kérdései adódtak. Rákötne majd egy asztali dvd-lejátszót, a tv-jét (h. a tv is a logitech-n szoljon, a tv-jén van olyan jack kimenet mint az mp3 lejátszokon, ehez 2ős rca atalakito kéne h. rálehessen dugni?) Illetve egy laptopot is még, ez a 3 eszköz csatlakoztathato egyszerre?
-
X Factor
addikt
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Igen csakhogy a Pixmania-nak egyetlen egy központi raktára van Párizsban, mindent onnan szállít. Sokat vásároltunk már ott digitális terméket (kamera,tv,tft) mert ált itt a legolcsóbbak,csakhogy:
1: Hál istennek még semmit nem kellett gariztatni, de ált elég macerás velük.
2: Múltkor vicces voll amikor megjött a 22 colos tft-m és szarrá volt zúzva a csomagolás, másfelől meg nem volt olcsó, baja nem volt, csak azért még mielőtt megvennéd 10k-val olcsóbban ezeket is vedd figyelembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- VR topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- KONZOL beárazás
- További aktív témák...
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)