Új hozzászólás Aktív témák
-
lesko.egon
csendes újonc
Sziasztok ! Köszi a hozzászólásokat

Optikán vagyok kötve,sb x-fi-m van és filmeknél működik a dd3/2 és a dts is.Annyit tettem,hogy bepipáltam a dolby digit live-ot és játékoknál már dd-t ír de sztem ez kamu
Ez valszínű mátrixos 5.1 a hallásból ítélve 
-
lesko.egon
csendes újonc
Én is azt vettem észre,hogy csak folyamatos terhelésnél melegszik nagyon.Lehet a mélyre rakok egy ventit,bár már én is általában 30%-on hallgatom.Köszi a tippeket !

-
lesko.egon
csendes újonc
Sziasztok!BUÉK!
Végre sikerült találnom egy megkímélt 5500-at
Ami tönkrement az itt maradt tartalékba...Kiderült nem a pod hanem a mélyláda adta be a kulcsot.Most van 2 tökéletes pod-om(led nélkül) és +5 satellitem tartalékba
Kérdésem az lenne érdemes ventit rakni a mélyláda hűtőbordáira?Annyira nem melegszik most és ilyen max 3/4-ig rakom fe bulikkor erre vigyázok már , mint a hímestojásra
Másik kérdésem az lenne DD , DTS , mindent kiír filmeknél , de ha csak játszok állandóan pcm2.0-át ír...Most egy Forza 5 vagy egy Metro akár egy Days Gone mind 2.0-ban vannak írva??Optikán vagyok kötve -
lesko.egon
csendes újonc
Esetleg Miskolcon nincs valakinek egy z5500,aki egy próba erejéig megengedné,hogy kipróbáljuk ezt a POD-ot?
Brain írt,csak előtte jó lenne egy tuti próba 
-
lesko.egon
csendes újonc
Na csak bedöglött a Pod-om nekem is
Se-kép se-hang...mondjuk én nyüstöltem is rendesen...Elkezdtem méregetni és a mélyláda csatlakozónál kijön a 18V,úgyhogy csak a pod lehet , valaki nem foglalkozik a javítással vagy esetleg egy eladó? 
-
lesko.egon
csendes újonc
válasz
neckband666
üzenetére
Sziasztok!Sikerült szereznem végre egyet nekem is
Gondolkoztam a z906-on is ,de szerintem a 906-nak picit doboz hangja van.Jól döntöttem,gyönyörűen szól,semmilyen pattogás nálam nincs nagyon pici alapzaj akad ,de csak hulla csendben hallani
Szóval szerencsém volt eddig vele,pedig használtan került hozzám szinte zsír új állapotban.A pod nekem is melegszik sajna,de majd megventillátorozom én is
Szóval isten jó cucc 
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4597
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Másik kérdésem az lenne DD , DTS , mindent kiír filmeknél , de ha csak játszok állandóan pcm2.0-át ír...Most egy Forza 5 vagy egy Metro akár egy Days Gone mind 2.0-ban vannak írva??Optikán vagyok kötve
Se-kép se-hang...mondjuk én nyüstöltem is rendesen...Elkezdtem méregetni és a mélyláda csatlakozónál kijön a 18V,úgyhogy csak a pod lehet , valaki nem foglalkozik a javítással vagy esetleg egy eladó?