Új hozzászólás Aktív témák

  • MrChris

    nagyúr

    válasz Royo85 #86084 üzenetére

    Sajnos azóta komolyabban még nem tudtam nekifeküdni fotózni. Eddig elmaradt a wow. :D Összevetve a Panával színekben, rawban Fujival könnyebb elérni vele az 'ígymárjóleszt'. Az élesítéssel nem boldogultam, mert Lr, C1, Silkyben is labirintusozik az xe1. Ez a baj a zajjal is, alap ison nincs, ez szép, de emelve itt is jön, tesztábrákkal ellentétben kevésbé látni már a különbséget és ami a problémát okozza, hogy nem érdemes szűrni mert baromira kiemeli a labirintust. Míg a panát meg Neat image-el, jól kalibrálva meg lehet szűrni.
    A két váz kivitelében nagyon nagy a különbség, gx80 igényes kis műszer, xe1 kézben mint egy játékszer fémutánzattal. Ficsőrökben jön a pofon, mert az xe1 kifejezetten lebutított, több gombnak nincs funkciója, nem is lehet rátenni. Mivel manuálozok a nagyítást kéne gombra tennem, de csak a tekerőgombbal megy. Az evf-e jobb, szebb képű, lcd az ellentéte.
    A stabi nagyon hiányzik nekem, nem csak sok a bemozdult arány, hanem a MF is nehezebb. Aszem nem fogom fejleszteni a fuji vonalat. :D

Új hozzászólás Aktív témák