Új hozzászólás Aktív témák

  • rbalint88

    addikt

    válasz Wiz Khalifa #142567 üzenetére

    Egy-ket evig ulj meg a thaliaban, ha megy napi szinten, hasznald el. Nem eri meg atulni egy masikba, foleg hitellel, ami ugyanakkora vagy nagyobb riziko. 800 ezerert ugyanaz a szar van, csak szebb csomagolasban.
    Ha karban is szeretned tartani az uj autot es nem csak eletben, mint ahogy a thalia van, evi 200ezer ft rakoltessel egy szogegyszeru benzinesnel is szamolhatsz, mert oregszik es kopik a technika. Hopp 4 gatlo, hopp egy kuplung, egy-ket gyujtotrafo, kis szervofolyas, berohad a fek, porsen a kasztni, csak ugy ropkodnek a deakok es sztistvanok. A masik meg, hogy egy 1.4 v 1.6 clio nem ad annyival tobbet egy thalianal, hogy erdemes legyen felulni a hiteles rollerre. Inkabb amit torlesztore szannal, rakd felre fel evig es ha ugy erzed ez menne evekig, kerdes nelkul -mert a bank nem kerdez, csak vonja-, csak akkor vagj bele. De szerintem ennyit nem er egy picit jobb auto.
    Csak teoretikusan: thalia elmegy 300-ert, kiszemelt verda 800, sporolt penzt nem tolsz bele, kell ra egy vezerlescseres szerviz es par aprosag meg egy kozepszar gumiszett, akkor 800+atiras 70+ szerviz 150+ gumi 60, maradt egy tankolasra valo. Hitelezel 800-at, az 3 evre kb 35 havonta. Magyaran 3 evig 35 ezerrel "keresel kevesebbet" havonta. Megeri?

Új hozzászólás Aktív témák