Új hozzászólás Aktív témák

  • zolee3000

    tag

    válasz Doki16 #183194 üzenetére

    Én is így látom: egy Corolla minden szempontból praktikusabb lenne nekem. A Mondeo már túl nagy is a városba, önszopatás vele a parkolás, és a csomagtartója tényleg nagyon gáz, megértem, hogy sokaknak emiatt azonnal felejtős, bár én együtt tudnék élni vele.
    A Corollával egy bajom van: a belső tér kialakítása, a műszeregységének, gombjainak logikája tőlem nagyon idegen. Idővel biztos megszokható, de egyelőre - rövid személyes tapasztalat alapján nagyon riasztó. Figyelem a piacot egy ideje, végigpróbálgattam a kompakt kategóriát (Civic, i30, Ceed, Focus) és a Corollában éreztem "legkevésbé otthonosan magam". Pedig nekem már a Honda is túl katyvasz volt, összességében, a maga sajátos módján mégis letisztultabb. Ez teljesen szubjektív dolog, nem is igazán tudom szavakba önteni... :B
    A Camry egy fokkal jobbnak tűnik, legalábbis a képek, videók alapján, mert azt élőben nem próbáltam, de az már csak nagyon fapad kivitelben férne bele a keretembe. Részemről akkor már inkább egy jobban felszerelt Corolla.

Új hozzászólás Aktív témák