Új hozzászólás Aktív témák

  • giigz

    veterán

    válasz DeFranco #70665 üzenetére

    Akkor most tényleg tiszta tények:

    Nubira eszik 8-9 litert, tank 45 liter.
    Megane eszik 6-7 litert, tank 60 liter.

    Erre mit írjak? Még szép, hogy fényezni fogom azt, amit mindenki szarnak gondol, mert egyszerűen nem az. Sokan azért szarozzák, mert irigyek, sokan azért, mert nem értenek hozzá, a többi meg okosan elfogadja, hogy adott áron baszott jó vétel, de természetesen nem csodaautó, meg hibája is van sok, csak egyszerűen sok pontból meg messze jobb autó, mint amennyibe kerül, meg mint amilyen az általános vélemény róla.

    Egyébként én ilyen téren elég alkalmazkodó vagyok, lévén teljes mértékben lesz@rom, hogy itt a fórumon mit gondolnak, meg stb., ezért ha trollkodás van, akkor abban is benne vagyok, vagy ha nincs trollkodás, akkor egyedül én sem fogok trollkodni a Megane-nal. De egyelőre ez a topic nagyon messze van a "troll off" topictól.

    A Suzuki topicba már nem is tudom miért tévedtem, de most megint hülyeséget írsz, mert nem térítést kezdtem el a Vredivel kapcsolatban, hanem azt ecseteltem, hogy nem jobb nála egy kategóriával a Nokian, hanem 1 kategória a két gumi, és ezt elég egyértelműen le is írtam, direkt kiemelve, hogy mi a véleményem, de lehet neked még ez sem megy át, és csak azt látod, hogy téríteni akarom a Vredit: "A GYAKORLATBAN NAGYON KIS KÜLÖNBSÉG VAN KÖZÖTTÜK"

Új hozzászólás Aktív témák