Új hozzászólás Aktív témák

  • windy

    tag

    válasz DanielLong #40508 üzenetére

    Bár nem én írtam, azt, hogy a Fisher minősége hullámzó, én is egyetértek ezzel. Az indokom egyszerű: A Fisher márka tulajdonosa, importőre több gyártótól is rendel Fisher név alatt berendezéseket. Sokáig a Midea volt a fő beszállító, jelenleg a Gree-től érkeznek a Fisher fő modelljei, de még mindig vannak más kínai gyártótól is modellek. Ahány gyártó, annyi minőség, ezt gondolom, műszaki emberként is el tudod fogadni. Nagy előrelépés tőlük, hogy leváltották a Midea beszállítót a Gree-re, mert sajnos a Midea a mai napig messze elmarad minőségben a Gree-től. Én egyébként csak abban az esetben választanék OEM márkát, ha az eredeti gyártóénál lényegesen olcsóbban kapom meg ugyanazt a modellt. Ez általában a Fisher esetében nem nagyon áll fenn, míg a Polar, C&H, stb esetében általában elég nagy az árkülönbség.

    Fogalmam nincs, hogy mire vagy kíváncsi a Nordicban lévő hűtőközegmennyiséggel kapcsolatban. Mihez akarod hasonlítani? Mert így, ebben a formában, erre a kérdésre :
    "....mi előnye lehet, hogy a Nordicban 0,91kg R32 van....." egészen egyszerű a válasz, ezáltal tud a készülék hűteni és fűteni.

    Igen, igazad van. Mi klímaszerelők leginkább a tapasztalataink alapján tudunk tanácsot adni. Ez az egyetlen dolog, aminek nem tudsz a neten utánanézni, minden más adatot fel tudsz lelni egy adott klímaberendezésről. Ezért lehet értékes a fórum a klímaválasztás előtt állóknak, mert itt lehet olvasni felhasználói és szerelői tapasztalatokat is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák