Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    válasz Sátán44 #103072 üzenetére

    Ha tudsz észnél lenni, akkor bármilyen motor jó lehet kezdő motornak. Sajnos nincs saját tapasztalatom ezzel a motorral, reméljük arról majd a többiek írnak. Gondolom idén már túl sokat nem fogsz túrázni, így lesz időd keresgetni.

    Viszont amit mindenképp javasolnék: vezetéstechnikai tréning!
    Amíg nincs meg a motorod, addig is tudsz menni pl. a Hungaroring Dirt képzésre! Ugyan Te terepezni nem akarsz, viszont itt megtanítják, hogy mi van, amikor megcsúszik a motor - márpedig meg fog! - és ők adják a motort is! 4 órás a képzés, adnak motort, védőfelszerelést, és csak 15eFt! Van 8 órás változata is, az 30eFt körül van, de az ugyan ez, csak elnyújtva. Tök kezdőknek jobb lehet az, de akkor már lehet a Honda Safety-t is választani!

    Ha már meg lesz a motorod, akkor mindenképp javaslok egy bójakerülgetős tréninget is! Ilyeneket szezon elején szoktak ingyenesen is szervezni (állami támogatásból), ahol csak regisztrálnod kell! Ezen felül meg számtalan cég kínál megoldásokat. Mivel a pároddal közösen szeretnétek menni, lehet olyat volna érdemes keresni, ahol van utastréning is! BMW-nél pl. van, és nem csak BMW-vel lehet menni. Biztos más cégek is kínálnak ilyet, érdemes lehet körülnézni - szerencsére erre lesz most pár hónapod! :K

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák