Új hozzászólás Aktív témák

  • 3psilon

    aktív tag

    Sziasztok! Motor vásárlást tervezek. Egy Kawa ER6F-et néztem ki. Sajna Miskolcon van, szóval csak úgy nem tudok személyesen elugrani megnézni.

    A képeken nincs rendszám - így ezt ide nem posztolom -, de magánban elkértem az eladótól és lekérdeztem a jármű adatait. A lényeg, hogy most van benne 33.000 km, 2012-ben volt 29.000 - a tulaj mondta, hogy neki pár éve csak a garázsban áll, és a számok is ezt mutatják.

    A sokat motorozó kollégákat kérdem, ha 2006-os, akkor milyen használattal jön össze 6 év alatt 29.000 km? Simán? :U

    A másik, hogy 2014-ben volt egy színváltozás, amikor is soron kívül vitték műszakiztatni. Előtte szürke volt, most fekete. A tulajt még nem kérdeztem ki, hogy ez mi, de mivel azóta a nyilvántartás szerint nem volt eredetiségvizsgálaton, ezért ezt a mostani tulaj kellett, hogy csináltassa - amit telefonban sajnos nem említett.

    A színváltoztatást (első, hátsó idom, tank stb.) azt átfestéssel is lehet (+ új matricák vásárlása), vagy ilyenkor új idomokat kell venni?

    Emellett ír fél évet 2015 környékén, amikor "forgalomból kivont" volt, ezt mikor szokták csinálni? (Ha jól tudom, fél évre ideiglenesen lehet kérni)

    Én nyilván csak azt szeretném kideríteni így látatlanban, hogy van-e bármi, amiről tudnom kéne, és mikor utána kérdezek, szeretnék felkészült lenni.

    Köszi a segítséget. :)

    [ Szerkesztve ]

    Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006

Új hozzászólás Aktív témák