Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz zgospel #116438 üzenetére

    Ebben a szituban talán egy alubetétes kézvédő ami segíthet. Endurokon, SM-en még nem is áll rosszul. Enyémre én raktam, igaz eddig csak benyúló ágakat hárított.
    z123456789

    Szerencsére nem. Nincs semmi félsz bennem rajta. Az egy rossz mozdulat volt, szarul korrigált megcsúszás.. sok hiba együtthatója. Nem mondom ha nagyon nyomvályús 1-1 szakasz, akkor nem figyelek fokozottabban, de olyankor általában kiállok mindig, míg előtte nem. Kiállva a megcsúszó motort sokkal könnyebb korrigálni. Gyorsabban tudsz testsúlyt áthelyezni, kisebb az esély arra h esés közeli állapotba kerülsz.

    Térdgépből még tavaly megvettem a Leatt X - frame-et, de megmondom őszintén h egy részből nekem kényelmetlen volt. Más részből meg, a csizmám szinte felér a térdem alá. Ha felrakmta a térdgépet egyszerűen nem tudtam normálisan becsatolni a csizmát. Pedig nincs brutál vádlim, de valahogy a kettő nem működött együtt. Ezért visszavittem a térdgépet, rendes volt az Auner, visszadták az árát.
    Úgyhogy egyelőre csak egy sima O'neal térdvédőt hordok, de néztem h létezik gyógyászati verzió, ami azért kompaktabb. Valszeg olyasmival próbákozok majd később.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák