Új hozzászólás Aktív témák

  • duni84

    aktív tag

    válasz Topiccsendőr #134149 üzenetére

    a valamelyik yamaha az pont a fazer szokott lenni, amin így lejön :) a biztosító lapkán szoktak spórolni tulajok/sufni műhelyek is és simán visszahajtogatják azt, amint már többször leszedtek.

    egyelőre én sem tudom elképzelni, hogy pontosan mi hogyan történik bigdaddy-nél (egy videó akár még jól is jöhetne a távgyógyításhoz arról, ahogy álló motorral bekattintja az 1-est, majd el tudja tolni a motorkerékpárt), hátha el tudjuk képzelni mi történik :)

    de az első tipped elég jónak tűnik: az első lánckerék így elég sok embernek le szokott csavarodni és a műanyag takaró miatt így "otthon" nehéz elhagyni. minden esetre azt a műanyag takarót levéve hamar kiderül.

    @bigdaddy: esetleg tudsz videót csinálni a váltás + üresben maradásról? (pl gyújtás nélkül, hogy halljuk is a váltó kattanását. eléggé markáns tud lenni egyesbe váltásnál). ez pontosan melyik típus? a korai fz6, ugye? azon tényleg jellemzően lecsavarodik az első lánckerék. érdemes ránézni, amikor legritkábban évente egyszer kitakarítja onnan a dzsuvát az ember :D

    [ Szerkesztve ]

    #metszéspontok

Új hozzászólás Aktív témák