Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyó bá'

    nagyúr

    válasz vendingo #24153 üzenetére

    - Valamilyen biztonságos, zárt sisakot szerettem volna, számomra megfizethető áron.
    - Robogós topicban fórumtárs vett ilyen Kappát piszok jó áron, és nagylelkűen felajánlotta a topiclakóknak, hogyha kell, bárki másnak is vesz, és elküldi postán. Nagyon rendes dolog volt tőle.
    - Sajnos csak S és M méretben akciózták (és kizárólag a fehéret, de ez mondjuk nem baj, mert ugyan nem csicsa, de nem túlmeleg és azért látszik is)
    - Eddigi sisakom egy übergagyi nyitott bukó volt, szintén M méretben, ami eleinte kicsit (előírásszerűen) szorított, de 4 hónap alatt tényleg tökéletes méretűre idomult. Nem szorít semennyire sem, de nem is lötyög. Pont passzos.
    - Kalocsának a 40-50 km-es közelében semmilyen motorosbolt nincs, így nem tudok egyet sem felpróbálni, nemhogy 20 félét, mindegyiket több méretben.
    - Soha a büdös életben nem volt még rajtam zárt bukó, így akkor sem lettem volna sokkal előrébb, ha próbálgathatok (mire figyeljek, stb)

    - Igazából nem lett rossz méretű a sisak, felvenni ugyan nem egyszerű, alig meg rá a búrámra, de amikor bele cuppan a fejem, akkor szépen áll, alig (!) szorít, és azt mindenütt egyenletesen teszi. Tehát a mindenféle netes irodalmak szerint jó méretűt választottam, mert ugye egy kicsit még alakulni fog.
    - Gondom csak az arcpárnákkal van, na ott rettenetesen szorít, plusz súlyosbításként szemüveges is vagyok, ez sem könnyíti meg a dolgomat.
    - (Hozzá vagyok szokva a jelenleg már piszok kényelmes (de nem lötyögős) nyitott bukóhoz, és hát ugye ehhez képest meg minden kényelmetlen.)
    - A qrva meleg, és a jelenlegi sok melóm miatt nem volt még módom élesben, motoron próbálni sajnos. Remélem, hogy a szélzaj csökkenése (ez 80 fölött iszonyatos a nyitottban, túraplexi mögött is) és az überfaßa napszemüveg némiképp ellensúlyozni fogja a kényelmetlenségeket.

    Tudom, könnyelmű voltam, de nem akartam lemaradni erről a lehetőségről, és szerintem még mindig jobb, mintha a rendelkezésemre álló 20-25 ezer forintból megint valami Motowell csodát veszek, aminek a védelme mínusz 2* (de van benne BT kihangosító) :D

    Bízom benne, hogy egy kicsit idomul a sisak (mindenütt a motoros tanácsadók ezt írják), mert így az arcpárna lesz az egyetlen megmaradó problémám.

    Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

Új hozzászólás Aktív témák