Új hozzászólás Aktív témák

  • V.Stryker

    nagyúr

    válasz emre #62227 üzenetére

    Nekem pár ismerős szintén ilyeneket használ - érdekesség, hogy az egyik Angliában élt sokáig és ott ebayezte, a másik Bécsben él, ő is szintén ebayen vette - és mindketten teljesen elégedettek velük. Azt hiszem lassan két éve van fent az egyiknek, Bécsből jár is haza a motorral. Nincs rá panasza.

    Itthon meg 66k lenne kedvezménnyel 1 darab, kettő kell belőle... lehet matekolni, hogy már akkora különbség,hogy érdemes bekockáztatni. MOndjuk azt nem értem, hogy hova ekkora különbség, mert a Mondeom-hoz egy első Brembo féktárcsa kedvezménnyel 8700 forint... mondom nyócezerhéccá.... :W

    FIREBLADE78: A megbízhatatlan szerelővel én is szívtam, aztán az lett a jó megoldás, hogy olyanhoz vittem, akit ajánlottak. Igaz, nem a szomszédba, mert 40km-ert odébb vittem, de a motor jó lett, nem lettem átbaszva, amit előtte megbeszéltünk az volt...a szerelésről csinált videót, feltette facebookra,hogy hol tartunk, mit talált, stb. Aztán kisebb dolgokra is találtam közelebb külön gumist, külön apróságokhoz más. Az első szerelővel én is rákeféltem.

    [ Szerkesztve ]

    Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Új hozzászólás Aktív témák