Új hozzászólás Aktív témák

  • Kroni1

    veterán

    válasz tboldi #69863 üzenetére

    Akkor van még időd bőven, ha lesz nyáron megint BMW roadshow arra is menj el mindenképp! Én tavaly a mátrába a Wallis Bp-nek köszönhetően ki tudtam próbálni a szerpentinen egy-egy hosszabb karikára az F800GSA-t és az R1200GS LC-t is, ott sokkal jobban kiderül melyik motor milyen, mint Győrben egy 15perces egyenes úton motorozás alatt.

    Sztem, az ne legyen mérvadó, hogy mankós időszakban mit éreztél.. A GS Adv az XR-nél jóval magasabb jószág, ha azzal nem volt most nagy gond, akkor az XR-el sem szabadna, a te méreteidhez meg pláne! Még Vajnáné Tímea is képes volt meglovagolni, mármint az XR-re gondolok.. :) Az 1200RS ülésmagassága 82cm, az XR meg 84cm, mindössze 2cm-el magasabb, mondhatni alacsony motor! A GSA állítható ülése 89-91cm ami ezeknél jóval magasabb.. Mellesleg nekem és másoknak is sokan javasolták, hogy adjunk egy kis időt a magas üléspoziciónak, mert ha megszokja az ember akkor rájön, hogy nagyon jó tud lenni, sokkal élvezetesebb vele a kanyarvadászat, mint az alacsony üléssel! És tényleg igazuk lett!

    RnineT? Na azon te úgy nézhetsz ki mint egy elefánt pocketbike-on! Annyira pici az a motor hozzád, hogy ha elviszed egy hosszabb túrára nem hiszem, hogy túl sokáig jól éreznéd magad rajta. Én hozzád hasonló testalkatú vagyok, 183cm és "csak" 110kg, de egy rövid próba alatt - a GS királyi kényelme után - azt éreztem, h egy kismotoron kuporgok. Persze szép motor és a műszaki tartalma rendben van, de ha neked akkor az R1200R szerintem egy kicsit modernebb motor mint az RnineT, talán jobb választás..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák