Új hozzászólás Aktív témák

  • -Mosquito-

    őstag

    válasz StoneBridge #71328 üzenetére

    Nem tudom hányan mentek de ajánlott szállást foglalni! Délután/estefelé fogtok szállást keresni, nem jó ötlet! :N Itt nézzél körbe amit kell x és már dobálja is fel. A [link] vagy [link] Bp-ről indultok akkor inkább M5 le Nagylak ott Lukoil kút tankolás majd határ után egyből fel a Román autópályára A1. Majd E673 Facsádon tudsz tankolni vagy Déván ott megint fel az autópályára. Én inkább Szászsebes, Petrozsényben néznek szállást.
    Csütörtök - Vasárnap voltunk kint, napsütés kb 25-30. Pénteken fogarason volt egy kis eső fel/le, szombaton 5x áztunk el kb 30fokban abból 3 lájtos 1 közepes 1nagy eső volt. Semmi gond nem volt, annyit leszámítva,hogy a társamat majdnem elcsapták előzés közben,ráhúzta egy hülye Picasa a szutykát.

    Hasznos:

    Itthon váltsál Lejt ne kint.
    Nix, nem kell motorra Románoknál autópálya matrica.
    Nagylak/határokon kb 30-40percet fogsz szívni ellenőrzés miatt.
    Trafipax van a pálya felett elhelyezett digitális infó táblák mögött. (hátulról mér)
    Obársia Lotrului-Brezoi (7A) szakasz első 20-30km KATASZTRÓFA! Életemben nem jeleztem kézzel lábbal ennyi kátyút, rossz utat, kavics/homok/föld felhordást ezen a szakaszon. Utána már elfogadható a szakasz.

    "Nos megvolt a Transzfogaras (itt már voltunk) és a Transzalpina. Borzasztó állapotban van Transzfogaras felmart, helyenként kátyú/javított utak.Motorozhatóság nem sok,látvány is csorbult az évek során. Ezzel szemben Transzalpina valami csoda, kb mint egy mini Glockner, csodás volt nagyon tetszett! Új szerű aszfalt, igaz fent a csúcson volt pár út felbontás 50-80cm széltében de kárpótolt a táj,látvány,élmény. Ami szembetűnő volt a románok még mindig nem tudnak bevenni kanyarokat, majd mindegyik lelopja és/vagy a szembejövősávba kanyarodik fel/le. :( Záróvonalon előz, index nélkül kanyarodik, tükört nem ismerik sokan. "

    Vlevi:

    Fura mi Brezoi - Nagyszebent simán abszolváltuk pedig volt karambol is.

    [ Szerkesztve ]

    Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]

Új hozzászólás Aktív témák