Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz V.Stryker #73995 üzenetére

    Jahm, egyetértek. Én sem raknék fel bukócsövet. A gomba is max tényleg olyan eldőlésnél hasznos, amikor még utána tudsz nyúlni és szépen leengeded... (bár a kormánysúlyt, tükröt, lábtartót akkor is odaveri az ember), és mindehhez az is szükséges, h sík terepre (nem tujára, kupacra..) dőljön. Ha meg valaki nagyobbat zakózik, az sem ért semmit..

    Figyelni és vigyázni kell, amennyire lehet. Indultam már el úgy, h pár km után éreztem, nincs meg a koncentráció, úgyhogy szépen visszafordultam és leraktam.

    Az enyém 250kg megtankolva, én 90, de a 2 év, 10k km alatt talán egyszer volt olyan, h hirtelen le kellett talpalnom, mert sötétben fűcsomóra támasztottam le és ahogy leszálltam, megindult hirtelen a motor, de ezen kívül szerencsére más soha nem volt. (kopp, kopp, kopp)

    IMIIKE1998

    Azt a 70-100k-t költsd el védőfelszerelésre, a motorra meg spórolj 3-400k-t. Alatta egy enduro szinte garantáltan szopóág, kín, anyázás.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák