Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferdzsoo

    addikt

    válasz ath #99710 üzenetére

    Ez azért nem ilyen egyszerű, ha ismernéd a biztosítók működésének a hátterét nem röhögnél sírva.
    No offense...
    Simán van hogy nő, simán van hogy csökken. (Akkor senki nem röhög sírva amikor majd 30%-os díjcsökkenések vannak 1 évben, azt elfogadjuk, az király. De ha nő 10%-ot már sírva röhögünk a valóságon?)
    A bonus emelkedése százalékosan 1 év alatt elég kevés. Ellenben ha pl. az előző évben jóval több kifizetése volt az adott biztosítónak hasonló adott helyzetekben, amibe pl. lehet hogy pont te is vagy a motorod belesik, akkor nőni fog az éves díj.

    Nem akarom őket védeni, mert nem jó fejek, de ez azért nem ilyen egyszerű.
    A válasz amit adtak pedig teljesen igaz, nem humbuk szöveg, ők tényleg ezen múltbéli adatok és statisztikák alapján kalkulálják ki az éves díjad. Nem hinnéd el mennyi ember dolgozik ezen hogy te mennyit fizess egy adott évben és hányféle statisztikai adatot vesznek figyelembe.
    Az pedig hogy idén forintra annyi lett mint tavaly azért van mert valszeg alig változott valami a tavalyi statokban a tavalyelőttikhez képest. :)

    A rendszerben azért tényleg vannak csúsztatások, pl. amikor dupla/triplázódnak a díjak 1 év alatt, (ez ilyenkor másról szól) de a te jelen esetedben nem ez áll fent.

    Geresics: Hidd el itt erről sincs szó. :N

    [ Szerkesztve ]

    "It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

Új hozzászólás Aktív témák