Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz kranazoli #57224 üzenetére

    A Kaspersky free semmit sem dobál és nem reklámoz persze a telepítés utáni első gép restart után érdemes a Programok és szolgáltatások közül a KASPERSKY SECURE CONNECTION nevű kis programot ami egy önállóan települő ezért önállóan is eltávolítható cucc-ot törölni és kész is .

    Avast Free-nál pedig egyszerűen a tűzfalban tiltani kell az AvastUI csatlakozását és akkor ha megnyitod a főablakot nem lesz alul reklám és nem is fog dobálni semmilyen telepítsd a chrome-ot stb. dolgot.

    tapasztalatból mondom mivel jelenleg ez a két termék a legjobb ingyenes védelem - a Windows 10 beépített saját védelme mellett - és mindkettő volt/van a gépemen/gépeimen.

    Ha ezt a Kaspersky Secure Connection-t a telepítésnél már mellőzni lehetne akkor jobbnak tartanám az Avast Free-nél ahol ugye a telepítésnél a MINIMÁLIS módot választva csak a 3 legalapvetőbb védelmi modul fog települni a sok bloatware nem és persze ha a pipát kiveszed a chrome/ccleaner elől akkor azok sem és után ha tiltod az AvastUI-t reklám sem lesz soha.

Új hozzászólás Aktív témák