Aktív témák

  • ave

    csendes tag

    válasz Szten Márs #2264 üzenetére

    Hát aggasztó üzletpolitikán arra gondolok hogy ugye mivel nekem is mint mindenkinek számít a pénz ezért szétnéztem, hogy mennyiért adják a d40 szettet.
    A sorrend a következő volt:
    Saturn: 117K viszont a 22.500-at nem kérheted a nikontól
    Media: 149900 amiből kérheted a visszapénzt vagy 127K amiből már nem kérheted a kedvezményt
    Egyéb cégeknél 131K amiből elvileg kérheted a visszapénzt.

    Felhívtam a nikon magyarország helpdeskjét ahol a következő tájékoztatást kaptam: Visszautalják a kedvezményt amennyiben a vásárlást követően regisztrálom a gépet és az objektívet majd 10 napon belül küldenek egy mailt amiben lesz egy link ahol meg tudom majd adni a számlaszámom amire az utalást kérem. Ezután az Eu garancialevél B oldalát és a számlát el kell küldeni a nikon Mo.-n és ezzel utalják is a pénzt.
    De mivel a nikon oldalán van egy olyan rész hogy az akció a nikon partnereknél vásárolt gépekre él csak (akiknél mindenhol 150K). Erre rákérdezvén azt a választ kaptam hogy a fő kritérium hogy Európai beszerzésű legyen a kit.


    Nekem a debreceni shopdigital volt a legközelebbi cég ahol személyesen tudtam vásárolni, ahol az eladótól rákérdeztem hogy Európai beszerzésű e a gép, mivel az ő oldalukon is hirdetik a pénzvisszafizetési akciót, mire ő azt mondja hogy 100% hogy EU beszerzésű.
    De csak akkor leszek nyugodt ha a pénz visszaérkezik a számlámra.

    Jah és nikon ügyfélszolgálaton rákérdeztem hogy honnan tudom azonosítani hogy egy gép eu beszerzésű e mire azt mondtá hogy sehonnan. Még azt se tudta megmondani hogy a gép sorozatszámából kiderül e hogy európai vagy nem?! :F

    Így végül megvettem 131900 ért a szetett és bízok benne hogy nem vertek át. :U :U

Aktív témák