Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz dunc #34022 üzenetére

    GEIL sokkal több hibás van. ADATA kompatibilitasa fos. OCZ olyannyira jó volt, hogy nem is gyárt már RAM-ot. Corsair drága és abból is van hibás, sőt kingstonból is. Minden tekintetben a Kingmax kiváló RAM. De sokan hamisítják, no a hamisítványok gyatrák. De én nem a hamisított változatról, hanem a Kingmax által gyártottról beszéltem.

    Olyan hibás RAM-mal, amit a memteszt (Memtest86+ 4.20) nem mutatott ki, csak a régebbi szériás GEIL DDR3 és az Elpida chipes 1333MHz / 2GB / CL9 normál magasságú Kingstonok esetén találkoztam. Egyetlen egy esetben volt Kingmaxszal ilyen, 16GB mellett, de az sem a Kingmax, hanem az MSI alaplap számlájára írható, mert ASUS-ban és Gigabyte-ban ugyanazzal a CPU-val a 16GB Kingmax hibátlan volt.

    Érvelésed tehát nem tudom elfogadni.

    Hegyirabló: ha olcsón akarsz jó RAM-ot, vegyél használtan Kingmaxot! Persze nem árt, ha garis, mert attól még elromolhat.

    HGyu

    [ Szerkesztve ]

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák