Új hozzászólás Aktív témák

  • dbius

    veterán

    Exide akkuval nekem sincs pozitív tapasztalatom :( Előzőleg az volt az autómban, de egyik pillanatról a másikra meghalt, olyan szinten, hogy a központi zárat sem tudtuk távirányítóval nyitni. Asszony ment a gyerekekért az iskolába, iskola előtt leállította az autót, majd bement, mikor jöttek ki a gyerekekkel (10 perc múlva), akkor meg már halott volt. Valószínűleg összezártak a cellák, vagy nem tudom mi történt vele, de amikor kinyitottam a motorháztetőt, akkor láttam, hogy némely cellából ki is jött valami, le volt folyva az oldalán. (sav vagy víz a tököm tudja)

    Ez 2011 őszén történt, talán a két évet kibírta az akku, de többet köszönöm, nem kérek belőle. Szerk: Persze gondolom ilyen más akkuval is előfordulhat, de az eddigi kb. 4 akkuból ez volt az egyetlen, ami ilyet produkált.

    Most azt sem tudom milyen van benne :N, autóelektromos szerelőm hozott egyet a helyszínre, aminek az indítóárama is nagyobb, azóta az megy hibátlanul (egyszer mondjuk leszívta a belső világítás, mert egyik oldalon az ajtónyitás érzékelő elromlott és éjszaka is felkapcsolódott, de egy éjszakán át tartó töltés óta megy tovább rendesen).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák