Új hozzászólás Aktív témák

  • keroatis

    tag

    1.5dci -nél a csúcsok felújitása nekem első alkalommal tank átmosással központi magasnyomású elosztó vagy mi a neve + magasnyomású csövek ultrahangos tisztitása, elvitték háztól a kocsit, haza is hozták került számlával fél év garival 265k. :))

    Második alkalomal pestre küldtem felújittatni 35k. újitották darabját a csúcsoknak, benne volt az ultrahangos tisztitás is, mert postáztam is a magsanyomású cuccokat a porlasztokkal együtt, levettem a tankot kimostam .
    Kapott új szűröt + gázolaj csöveket.
    Ez a mutatvány 180k. -ba fájt 2 hét után meg is adták magukat a porlasztok.

    Harmadik alkalomal nem újittatam fel vettem a használtauto.hu -ról 4db bontot gyári porlasztót 67 lovas táliáét "nekem 82 lovas megane berline 2 van" régieket kikukáztam bontot gyárit bele és azóta jó ez 46k.-ba fájt utábvétel, se tank nem lett kimosva se szűrő semmi nem lett cserélve, csak kicserélve a 4db csúcs, a rönyonál felprogramozták a kocsit a porlasztókhoz + 8k.

    Ha kiszámolom hogy 6.7L eszik a kocsi 100km -en, inkább deficites a diesel röno mint a benzines, inkább egyen 10liter benyát mint ocska porlasztókat keljen horrorisztikus áron cserélni.....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák