Új hozzászólás Aktív témák

  • SocketA

    aktív tag

    válasz giigz #18139 üzenetére

    giigz: Hat ma mar tenyleg ott voltam este, hogy "Menjunk, nezzunk meg egy Ford Focust egy autokereskedesben".
    En is nagyon szeretem, de mar tokom kivan, hogy minden honapban autoszerelohoz jarok. Pont ez volt az a honap, amikor csak kerekcserere akartam menni, de meg mindig teli kerekem van, de mar uj akksim, egyre tobb uj elektronikai hibaval.
    Ok, hogy en is hibas voltam, hogy nem takaritottam, ki a lefolyokat, dehat tudtam en is, hogy ki kell ezt... Miert nincs valami tulfolyo benne... vagyis maskepp mondom: a tulyfolyo, miert a szellozo, ami befele folyik?!?!...

    Jo persze, az is megfordult a fejemben, hogy Nagybatyamek is hogy megszivtak a Skoda Oktaviaval: Balatonrol jottek haza, megszorult a klima. 170eFt-ert vontattak Oket haza, aztan meg 400eFt-ert csinaltak meg.
    En is most azon ragodok, hogy Meg igy is szerencses vagyok, hiszen 10 eves a kocsi. Vagy hulyeseg volt autokereskedesbol venni, vagy a Megane volt rossz.

    Pont most talalkoztam egy idosebb urral, akinek szinten van Megane-ja is. Mondja, hogy folyamatosan elektronikai baja van, most pl Szegeden all a kocsi.
    Bezzeg a '96-os mondeojanak sose volt baja, pedig dizel..

    Szerk.: Es ugye a legrosszabb, hogy alig hasznaljuk a kocsit, de minden honapban 50ezret koltok szervizre... Inkabb akkor megyek mindenhova taxival...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák