Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz mycso #57338 üzenetére

    Rendeltem már én is innen. Minden rendben volt.
    Bár régebben írtam, hogy szinte majdnem mindig az AUTODOC-tól rendeltem mindent. Mindig, minden frankón megjött, profi csomagolás, számla, etc...ahogy kell.
    Viszont, a legutóbbi rendeléskor az egyik alkatrész valószínűleg selejt volt, mert 1 hónap után bemondta az unalmast.
    Na, akkor derült ki, hogy bár fentiek alapján tényleg frankó minden, kivéve egyet. Az Isten mentsen meg bárkit az elcseszett és a végletekig xarrá bonyolított garanciás ügyintézéstől. Nyilván, azért van ez így kitalálva, hogy beleunj, vagy én nem is tudom. Nálam is ez történt, benyeltem (szerencsére csak) egy 10 ezres alkatrészt és lecseréltem egy jóra, amit itthon 13 ezer volt.

    Levelezgetés ide-oda, az autó legapróbb porcikájának megnevezése (ki szerelte, minek szerelte, mikor szerelte, hol, kw, lóerő, tömeg a tkm tudja milyen értelmetlen dolgok még) nem ám egy sima alvázkód, ami alapján szinte mindent megtudhatnának azonnal, nem... küldenek egy nyomtatványt, ami kb egyenlő, ha nem rosszabb, mint egy koccanásos biztosító papír kitöltése, de ott üközésről van szó bammeg, itt meg egy (sima) cseréről.

    A végén megírtam neki, hogy a garanciás ügyintézésükről mit gondolok, utána felhívott egy markentinges csaj Pesti telszámról, angolul beszélt, nekem szinte a második anyanyelvem, mert a feleségem Kanadai, de én magyar vagyok, akkor próbálják meg úgy intézni, hogy ebben az országban nem sokan beszélnek más nyelven.
    Szóval, azt nem tette zsebre és megmondtam neki, amerre csak járok, pont emiatt nem fogom senkinek sem ajánlani ez a "céget". Magyarországon legalább ez jól működik. A legtöbb alkatrészt áruló cég nem kérdez, mint ez sem, amiről kérdeztél. Ha valami nem stimmel, küldi a futárt és csere, vagy pénz vissza.
    Egyébként autodoc, akatrész24, meg alkatrészonline24 meg ezek mind mind egy cég, csak sok weblappal...
    Bár az én legfőbb kedvencem itthon a Kauffer és talán még a Kovács, Parajdi és a Zsu is...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák