Új hozzászólás Aktív témák

  • sifarr

    senior tag

    válasz juve600 #1199 üzenetére

    ... csak azután derül ki mikor már megkötötte a szerződést, hűségidő-stb ,aztán szembesül a dologgal hogy ez meg ez nem működik....
    Ugye milyen jó, hogy 4Griderhez irányítottalak! :K
    Egyébként, ahogy már többször olvashattad, ez bizonytalanság a VoLTE sajátossága, negatívuma. Nem tudsz ellene tenni semmit, garancia nincs.
    Azt kipróbálhatod, amit z67 javasolt úgy, hogy veszel egy telenoros prepaid sim-et, megpróbálod bekapcsoltatni. Utána meg a gyakorlatban kiderül, hogy működik-e a VoLTE és később leveszik-e róla. Ha működik pár hétig, akkor mehetsz a KÜF-be.

    Még valami eszembe jutott. Az kiderült, hogy a Netfone vodás és telekomos hálót is használ, csomagtól függően.
    A Telekomnál nem hallottam még ilyen hibáról, hogy nem jön be a hívás, csak sms értesítés jön. Náluk a hívás miatti 4G-ről 3G-re vagy 2G-re leváltás stabilan működik.
    Mi van, ha te a Netfone-nál vodás csomagot kaptál? Téten, ahol laksz, ott a Voda 3G/HSPA lefedettsége a település egy részén csak kültéri. Ha hívásnál erre akart 4G-ről leváltani, akkor lehet, hogy ez nem sikerült, és ezért nem jött be a hívás. Nem értek a műszaki kérdésekhez, ez csak egy felvetés.
    Jó lenne megtudni, hogy a Netfone-nál milyen hálózatot használtál. Esetleg ez is okozhatta náluk a problémát, ami miatt otthagytad őket.
    Viszont, ha telekomos csomagot rendelsz, akkor valószínű VoLTE nélkül sem lenne hívásfogadási problémád.

Új hozzászólás Aktív témák