Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz fokukac #55260 üzenetére

    Illetve olyan előfordulhat, mint pl. velünk anno. Hogy cég rendelte a kocsit, Genf, reptér átvétel, Zürich reptér leadás. Elvileg csak a papírt kellett volna odaadni, meg aláírni meg személyigazolvány/jogsi másolat, és kész. De a reptér alagsorában vagy pincéjében székelő bérlőcég számítógépes hálózata összeomlott, így kellett először kettőnknek, majd egy óra alatt kb. már 30-unknak ott várakozni, miközben a derék munkatársak csak szorrizni tudtak kb. 2 percenként :) Aztán 1 óra késéssel mehetett az ügyintézés.
    Az mondjuk fura élmény volt, hogy kiszállva a repülőgép ajtóból, az első kb. 50-60 svájci akivel találkoztunk fekete volt. Kivétel nélkül mindenki. Ami nem baj, csak többször megnéztük a kiírásokat, hogy Mogadishuban vagy Genfben szálltunk-e le :)
    Hazafelé Zürichben már csak 20 percet kellett várnunk, mit ad isten a számítógépes rendszer összeomlása miatt (amúgy folyamatosan Svájcról beszélünk, és a nagy autókölcsönzők egyikéről...) És végül a checkin time utolsó 3 percében kellett keresztülrohanni az alagsori parkolótól az egész reptéren a kapuig. Sikerült.

    Mindez egy francia cégnél történő tárgyalás miatt :)

    [ Szerkesztve ]

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák