Új hozzászólás Aktív témák

  • Markizmark

    addikt

    Problémám van. :D

    X14NZ gépben van fojtó szelep poti meg MAP szenzor?

    Olyan gondom van, hogy meleg motornál, ha elveszem a gázt és motorféken lelassul a kocsi majdnem alapjáratig akkor elkezd rángatni.
    Pl.: Be akarok fordulni 2-ben gáz nélkül akkor nem esik le teljesen a fordulat és nincs kinyomva a kuplung akkor párat ránt a motor. Mintha hirtelen teljesen elvenné a gázt, majd hirtelen visszaadja. Ezt megcsinálja 3-4-szer aztán lelassul rendesen alapra. Vagy ha megyek és az utca végén ki akarok fordulni, kinyomom a kuplungot akkor is ezt csinálja. Magasabban pörög (alapjárat fölött, de nem nagyon), majd hirtelen leesik, majd megint pörög. Ezt szintén 3-4-szer megcsinálja a kereszteződésben aztán megnyugszik alapra. Check lámpa nincs. Ha adok gáz fröccsöt akkor egy darabig tartja kicsit magasabban a fordulatot majd utána ejti le.

    Pár hónapja ugyanezt csinálta durvábban, de ott lámpa is volt. Fals levegő lett a diagnosztika, injektor alatti tömítés cserélve lett. Utána jó volt. Ha fröccsöt adtam és elvettem akkor rögtön visszaesett alapra. Nem késett. De most megint csinálja. Viszont CSAK MELEGEN. Hidegen nem jön elő soha.
    Megint fals lehet, csak nem olyan sok? Vagy MAP szenzor, vagy fojtó poti (már ha van)? Vagy lambda szonda?
    Már a tököm tele. Baromi hülyének nézhetnek amikor ezt csinálja. :D :W

    [ Szerkesztve ]

    Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.

Új hozzászólás Aktív témák