Új hozzászólás Aktív témák

  • AMD Power

    titán

    válasz TasiA #32489 üzenetére

    G Astra **** 25 pont. 13 pont frontális ütközésre, oldal ütközésre 12 pont.

    Úgy tűnik, mégis lehet benne valami, hiszen az új Astra négy csillagot érdemelt ki a tesztelőktől. Különösen kiemelkedett a lábsérülések súlyosságának csökkentése érdekében végzett mérnöki munka, a térdek biztonságban vannak, a lábfej és a lábszár védelmét nagyban támogatja, hogy ütközésnél a felfüggesztési pontok körül a pedálok elmozdulnak. Az oldalsó ütközési tesztek arra késztették a gyárat, hogy változtasson az utastér struktúráján, ugyanis a széria oldallégzsákok ellenére a has és a medence környéke fenyegetett területnek minősült. Az Opel márkájú gyermekülés tökéletes rögzítése egy Opelfix elnevezésű opcionális kiegészítővel oldható meg, mely a megszokottól eltérően még egy felső pányvával is rendelkezik, a mozgás kordában tartása érdekében. A gyalogosok védelmét még nem sikerült megoldani: a motorháztető és az áldozat feje valószínű találkozási pontjainak több mint a fele semmilyen védelmet nem biztosít.

    Opel Vectra B *** 18 pont. 8 pont frontális ütközésre, oldal ütközésre 10 pont.

    Ugyan szerkezetileg nem különbözik jelentősen felvarratlan elődjétől, azonban jobbak biztonsági felszerelései. A frontális ütközés során teljesítőképességének szinte határáig eljutott az autó, de a légzsák ezúttal megfelelő védelmet nyújtott a sofőr fejének és nyakának. A pedálsort úgy tervezték meg, hogy balesetnél elhagyja eredeti helyét, de ennek megoldása nem sikerült tökéletesen.
    A legutóbbi teszt óta szériafelszerelés lett az oldalsó légzsákokból és az oldalvédelem is jobb, mint korábban, így a sofőrre csak minimális sérülésveszély leselkedik. Mivel az utasoldali légzsák már széria, az NCAP nem díjazta különösebben a gyenge minőségű és érthetőségű piktogramokat. A General Motors azonnal reagált és jelezte, hogy ezen hamarosan változtatnak, a rosszul teljesítő gyermeküléseken pedig valószínűleg sokat segít az ISOFIX rendszer alapos áttervezése.
    Gyalogosokkal szemben nem különösebben kíméletes az autó orra, de a kétcsillagos eredmény nem katasztrofális. A 2001-es modell alapfelszerelései a kétoldali légzsákok elöl, a mellkast védő oldallégzsákok, magasságban állítható biztonsági övek, melyek elöl előfeszítővel és erőhatárolóval szereltek, aktív első fejtámlák és az ABS.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_samsung_watch_active_2_44mm_acel_hazas_okoso/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák