Új hozzászólás Aktív témák

  • trassher

    addikt

    Ma sikeresen megtörték az autót. Nyíregyháza belvárosában ment előttem egy jetta 40-el majd hirtelen fék és lehúzódik az út mellé. Index semmi, én satuzok. Belenézek a visszapillantóba, fiat ducato látom jön majd bumm. Kiszállok, nézem mi van az autóval.

    Jetta-s kiszáll, kérdezni mi történt. "Előbb indexelünk aztán fékezünk nem?" kérdeztem tőle. Erre ő "És a követési távolság? Miért satufékezett?" "Ha nem tartom be akkor a maga autója is törött lenne nem gondolja?"
    Szerencséje hogy utána nem magyarázott mert tuti leütöm és akkor a fogdából írnék most. Ducato-s hűtővize azonnal elfolyt. Kérdezte van e betétlap, mondtam nincs. Akkor mit csináljunk? Fogtam egy füzetet és felírtam: dátum, óra - perc, helyszín, károsult, károkozó. Név, lakcím, telefonszám, jogosítvány száma, rendszám, autó márka - típus. A ducato utasát meg a jetta-s vén buzit tanúztattam. Ducato-s mondta, hogy semmi gond, vállalja. Kedden és pénteken van otthon, akkor megtudjuk írni a papírt. A vén idióta mint kiderült főorvos, még névjegykártyát is adott ha kéne mint tanú a biztosítónak. Ha nincs fent a horog szerintem huzatópados lenne a kocsi. Így csak a csomagtérajtó lett tropa, ki sem nyílik. Le kellett buktassam a hátsó támlákat, hogy ki tudjam pakolni a táskám meg a kajám.

    Redmi Note 7

Új hozzászólás Aktív témák