Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz Luck Dragon #64361 üzenetére

    A H-nál szintén az OPC-ket nézegettem, így a Z20LEH-röl olvastam inkább.
    Változtattak pár dolgot a LET-LEH váltáskor, maga a blokk és a HF alapvetöen azonos, ami pluszként bekerült, az pl. a blokkban már vannak plusz olajspricnik a fötengely-hajtókar környékén, a jobb kenés miatt, elhagyták a kiegyensúlyozó tengely, és még pár dolog. Más a turbó, befecskendezök, szívó, kipuf részek. Motorikus hibáról én kevesebbet olvastam ennél a típusnál, ami jobban meglep, hogy az utóbbi hónapokban a német OPC-s közösségben jópár J Astra OPC szaggatta szét a vezérlését ( és vitte magával a motort is persze ).... :/

    Amibe ugye beleszaladtak a H szériánál, az a váltó probléma, a 6 sebességes M32-es váltóknál.
    Elvileg Opelék szerint Lifetime olaj van a váltóban, aztán egyszercsak borult a bili, hogy mégsem ilyen vidám a helyzet, és az öreg olaj miatti kenési elégtelenség következtében a váltó szabira ment,
    Volt akinél az egész váltó kuka lett, a szerencsésebbeknek csak a csapágyakat kellett cseréltetni, rá is állt pár cég a komplett váltófelújításra.

    Nagyon bizergette a fülemet a H OPC is, kívülröl szemét módon jól néz ki, a belseje nekem annyira nem jön be, de ha gyorsan mész, úgyse a szellözöket nézegeted, a technikai részt ugye fentebb taglaltuk, amit még a legtöbb tesztben kifogásoltak, hogy ahhoz a powerhez illett volna nagyon gyárilag egy rendes diffi bele, mert túl sok a power az elsö kerekekre, ezért ha gyorsan akarsz vele menni, föleg kanyarodni, akkor borzasztóan tolja az orrát be a fák közé, kigyorsításnál meg az elektronyika veszi el a kakaót a tapadásvesztés miatt ( és teljesen ki se kapcsolható a szemétje, ha jól emlékszem ), és így pont a boogie hiányzik belöle, mert egyébként eröböl nincs hiány a konkurenciához képest.

    Ettöl függetlenül még rajta van a potenciális listán, max egy rendes diffi kellene bele, bár abból a pénzböl, amiért árulják öket, már hívogat egy(OFF) Straight6 RWD gép (ON) is, annak is megvan a maga bája. :)

Új hozzászólás Aktív témák