Új hozzászólás Aktív témák
-
bauer1
csendes tag
Pénzkidobás? Lehet.. Nekem megérte, és nem csinálnának ilyeneket ha nem vennék meg.
Egyébként meg szvsz intel 975XBX2-es alaplapban is műkszik,persze nemhivatalosan. -
törölt tag
Nah! Véééégre. itt van a jó kis RAM amit beletuszkolhatok az Alienware gépembe, mert úgy is unatkozik a QX6800 mellett a két 8800gtx.
Ezek pont azok közé a cuccok közé tartozó holmik, akiknek a hobbijuk a tuning WR döntögetés. A hardcore tuningosoknak van, ami semmi sem drága. Elviszik ezeket a ramokat. kühonban, sokkal inkább ki tudják fizetni ezeket a holmikat. A Dell Renegade gépeket is pillanatok alatt elkapkodták, a 6500dolcsis árcédula ellenére. Csak a szívem fáj, hogy nekem sosem lehet ilyen fincsi cuccom -
keIdor
titán
válasz
FehérHolló #5 üzenetére
Már megszoktam...
Az lenne a jó hogyha az ilyenek akik nem tudnak mást írni inkább nem írnának semmit.
7: Igen nekem is ez jön le ahogy olvasom a hsz-eket... Nekem sincs pénzem ilyen memóriára mégse fikázom azt aki megteheti/megveszi.
[Szerkesztve] -
szélerőmű
tag
válasz
Foglalt név #4 üzenetére
Dehogynem, még hiányzik egy kevés DDR-I szintjéhez
Ha elértük, elmondhatjuk, hogy a második generáció csak a nagyobb sávszélességet tudja előnyként felmutatni
-
Ősember
őstag
reméltem hogy megint sok siro embert látok a topikban
nem értem miért nem lehet elfogadni azt a tényt, hogy ez a konkurenciaharc, még akkor is ha nekünk mint felhasználok semmit sem jelent az a +XX mhz... elég begyepesedett és egoista dolog azt hinni, hogy a gyártok értünk gyártanak, miközben nekünk magukért gyártanak
-
deter
aktív tag
Nem tudom, miért csak a Corsair hírei jelennek meg. Hal jól tudom, Patriot már 1304mhz-nél jár...
-
shteer
titán
2,4V
arra már érdemes vizhűtést szerelni
-
Csapi007
veterán
Hello
Ez már értelmetlen.
Mhz-ekkel előzik mindig le a másikat ami észre sem vehető a mindennapi használtban.
És ez vajon mégis mennyi lesz, 150k? -
Konflikt
addikt
ilyen magas órajelen egyedül az NVIDIA csúcskategóriás, nForce 680 SLI chipsetjére épülő alaplapok tudják meghajtani a memóriát, ám azok közül sem biztos, hogy mindegyik.
Pff...Hát persze. CSAK az NVIDIA lapjában TUD majd menni. Mert még nemvolt olyan a világtörténelemben, h 13xx Mhz-n ment egy memória, és nem 680i-ben. Ez igen. -
azok leszenk azok az idők amikor már nem csak a villanyszámla hanem a folyékony nitrogén számlát is figyelembe kell venni a gépnél
Nekem tetszik hogy ennyin is van memória, bár igazából egy 667-es ram megfingatva olyan 8-900Mhz-re az bőséges sebeséget ad.
Jelen helyzetben szerintem sehol nem nyújt ez érszervehető/mérhető értelmű sebességet alkalmazás téren. Be szerintem csak jó hogy vannak ilynek is -
R.Attila
tag
Jó tudni hogy van ijen , de azt nem hogy sose lessz ijenem
.Majd amikor referencia hűtés lessz a folyékony nitrogén akkor kiváncsi leszek mennyit bírnak majd a memóriák
.
-
FehérHolló
veterán
-
válasz
FehérHolló #5 üzenetére
hajajajajajjjj, csak nvidia 680as chipsetű lapba lehet belerakni! micsoda veszteség!
Kár hogy nem megy be 939-es proci mellé -
2o1i
senior tag
válasz
FehérHolló #5 üzenetére
Mit fáj az neked, ha ilyen hozzászólások jönnek?
Mindenkinek joga van leírni a véleményét, még akkor is, ha csak önmagukat ismétlik.
Amúgy a fikázások nagyrésze tényleg az irígység számlájára írható.
Én pl ha lenne annyi pénzem h nem számít semmi sem, vennék ilyen ramot és hozzá egy 680-as lapot, meg egy QX6700-est!Még akkor is ha hülyeség az egész
-
Ribi
nagyúr
válasz
FehérHolló #5 üzenetére
Valamint aki megteheti annak nem penzkidobas. Valaki vesz Bugatti Veiront, amire emberek 99%-a aszondana penzkidobas. Pedig csak neki nincs penze ra, ezert fikazza a szerencsetlen csőgazdag embert, aki mar nemtudja hova dugni a penzet. Sok irigy sutyerak...
-
S.Feri
őstag
Még mindig a Mushkin memói viszik a pálmát, de ez tényleg vicc ami a memóriagyártók harca terén folyik. Reméljük lassan elérjük majd az olcsón jót kategóriát is.
-
FehérHolló
veterán
Ha DDR2 felfelé kompatibilis lenne, akkor még értelme is lenne a dolognak.
''Vegye meg Ön már most a leendő DDR3-as lapjába a memóriákat!''
Különben pedig akárhányszor kijön egy ilyen hír, a hozzászólások 90%-a arról szól, hogy:
1. mennyire nincs értelme
2. lesz olyan butus, aki megveszi
3. de csúnyák az időzítései
4. de nagy fesz kell neki, és de randa (és semmitérő) a hűtőbordája
5. de drága lesz
Most ezen hozzászólások köre ki fog bővülni a ''hajajajajajjjj, csak nvidia 680as chipsetű lapba lehet belerakni! micsoda veszteség!'' típusú commentekkel.
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
Nem kevés neki ez a fesz?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
BobChemistry #1 üzenetére
Jó annak, aki megteheti, hogy egy PC árát, vagy akár egy notiét beleöli egy pár mem-modulba... Hülye az, aki meg is teszi.
Én az összes ilyen vevőt beíratnám egy informatikai kurzusra, melynek az lenne a témája, hogy mi mit érhet meg...
[Szerkesztve] -
Stalker-2572
veterán
pénzkidobás kategória
-
BobChemistry
őstag
hű de jó lesz
kíváncsi vagyok ki fogja megvenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest